Truckkort Norrköping

Gå din truckutbildning i Norrköping för 120 kr/månad

För dig som vill gå truckutbildning i Norrköping är vi på Truckexperten ett riktigt bra val. Varför? Jo, vi är en av Sveriges mest flexibla och lyhörda truckutbildningar, och erbjuder våra kurser för så lite som 120 kr i månaden. Trots ett billigt pris håller våra truckutbildningar i Norrköping högsta standard och utförs alltid med säkerhet i fokus. Att skaffa sig ett truckkort i Norrköping kommer att ge ditt CV en rejäl boost och underlätta jobbsökandet ordentligt. NYHET, nu erbjuder vi truckkort A1-4, B1-6 och D1 till kampanjpris 2499 kr! Alltså du får behörighet att köra ALLA truckar inom kategori A och B plus D1. Endast Truckexperten i Norrköping erbjuder detta för samma pris! 

Passa på att boka din truckutbildning i Norrköping till kampanjpris! Gäller till och med 31 augusti 2024. Läs mer om våra utbildningar nedanför, eller kolla in vår utbildningskalender för priser och datum. Boka din truckutbildning redan idag, och du kommer ha ditt truckkort i handen snarare än du tror.

Vår truckutbildning i Norrköping utförs i våra moderna lokaler på Butängsgatan 8A. Hit är alla välkomna, privatpersoner såväl som företag, och ingen tidigare erfarenhet behövs. Det enda kravet vi har på dig som elev är att du ska ha fyllt 16 år. När du tar ditt truckkort i Norrköping hos oss får du alltid körgaranti, vilket innebär att du får flera försök vid både uppkörning och teori. Helt utan extra kostnad såklart! Nu erbjuder vi även hjullastarutbildning i Norrköping. 

  • Var: Butängsgatan 8A i Norrköping
  • När: Varje vecka
  • Vad: Truckkort med behörighet A1-4, B1-6 och D1. ENDAST TRUCKEXPERTEN ERBJUDER ALLA BEHÖRIGHETER I NORRKÖPING TILL DETTA PRIS!
  • Hur: Praktik på plats dag 1, teori online hemifrån dag 2
  • För: Privatpersoner och företag
  • Kampanjpris: 2499 kr (ordinarie 2999 kr) eller från 120 kr/månad med Klarna

Truckkort i Norrköping billigt och snabbt - helt på dina villkor

Hos oss på Truckexperten är vi otroligt stolta över att kunna erbjuda en truckutbildning i Norrköping som är tillgänglig för alla, oavsett förutsättningar. Detta gör vi genom att erbjuda en högkvalitativ truckutbildning med körgaranti till ett konkurrenskraftigt pris. Endast TRUCKEXPERTEN i Norrköping erbjuder truckkort A1-4, B1-6 och D1 till kampanjpris 2499 kr! Hos oss är säkerheten för våra elever viktig, och vi lägger ett stort fokus på att du ska få en trygg utbildning.  Därför kan du alltid räkna med att lära dig alla de kunskaper som krävs för att bli en professionell och säker truckförare. Utbildningen tar plats i moderna lokaler med många truckar, så att du aldrig behöver känna dig stressad eller vänta på att det blir din tur att få köra.  

Truckutbildning i Norrköping med körgaranti

Som för alla våra utbildningar gäller även körgarantin för vår truckutbildning i Norrköping.  Körgarantin innebär att du får komma tillbaka till oss och öva på dina färdigheter efter avslutad utbildning, både praktiskt och teoretiskt. Vi erbjuder även nya försök om du inte skulle bli godkänd, helt utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Norrköping och ta ett steg närmare din nya karriär!

Vill du gå din truckutbildning på engelska?

Föredrar du att gå din truckutbildning på engelska istället för på svenska kan du självklart göra det hos oss! För dig som är lite osäker språkligt utför vi mer än gärna vår truckutbildning i Norrköping på det engelska språket istället. Det kallar vi en truckutbildning utöver det vanliga!

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala ditt truckkort i Norrköping hos oss? För att göra vår truckutbildning ännu mer tillgänglig, oavsett resurser, har vi gjort det möjligt att delbetala våra kurser via Klarna. Hos oss kan du alltså få din truckutbildning från endast 120 kr i månaden. Ett billigare truckkort får du leta länge efter!

Klarnabild

Truckar & truckkort i Norrköping: Vilka behörigheter finns?

På Truckexperten kan du få truckutbildning i Norrköping med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 samt D1.

De vanligaste trucktyperna är A+B, alltså A1-4 och B1-4. Genom att skaffa dig ett truckkort i Norrköping med dessa behörigheter har du riktigt goda chanser till arbete, både i staden och över hela Sverige! 

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.

Truckutbildning på 1-2-3!

Hos oss får du ditt truckkort på 1-2-3, bokstavligt talat. Vår truckutbildning i Norrköping tar plats vid två tillfällen, varav endast ett av dessa är fysiskt på plats i våra lokaler. 

Såhär går vår truckutbildning i Norrköping till: 

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med truckkörning och övningar på plats i våra lokaler. Vi har gott om truckar så att du får träna så effektivt som möjligt. 

Dag 2: Den teoretiska delen görs online på distans. Det betyder att du kan utföra ditt teoriprov tryggt och bekvämt hemifrån. 

Dag 3: Godkänns både praktiska och teoretiska delen skickar vi ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd! 

Skulle du inte bli godkänd på ett eller båda momenten får du alltid nya försök av oss helt gratis. Du behöver därför aldrig känna någon press kring extra avgifter om uppkörning eller teori inte skulle gå bra. Detta kan i sig motverka eventuell nervositet, och i slutändan påverka ditt slutresultat positivt! Vi är jätteglada över att få skicka ditt nytagna truckkort till dig, oavsett hur många försök som krävs för att nå dit. 

Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!
Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Truckutbildning på helg och distans

Vi erbjuder även truckutbildning i Norrköping på helger för dig som har begränsad tid under vardagarna. Hos oss på Truckexperten lägger vi alltid ett stort fokus på att allt ska gå säkert och smidigt, och därför genomförs utbildningen i små grupper och delvis på distans.  Med andra ord undviks onödigt köande och trängsel, så att du kan lära dig det du behöver i din egen takt och få all hjälp du behöver. 

Arbetslös i Norrköping? Ta truckkort!

Truckexperten vill uppmuntra dig som är arbetslös i Norrköping att ta truckkort genom att bidra med extra hjälp. Hos oss får du behörighet att köra de vanligaste trucktyperna som efterfrågas av lager och arbetsgivare för truckförare idag. 

När du tar ditt truckkort i Norrköping hos oss hjälper vi dig med jobbsökande efter avslutad utbildning. Tack vare vårt breda kontaktnät och högkvalitativa utbildning har du med andra ord nästan garanterat ett arbete inom kort tid efter avslutad utbildning. 

En komplett truckutbildning i Norrköping

Under vår truckutbildning i Norrköping får du även lära dig om säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vår ambition är att utbilda trygga och skickliga truckförare för att öka effektivitet, sänka kostnader och undvika personskador. Känner du dig inte helt säker efter utbildningens slut är du alltid hjärtligt välkommen tillbaka för att öva mer. 

Hos oss lägger vi lika mycket fokus på både kvalitet och effektivitet. Vårt ultimata mål är att du ska lämna våra lokaler rak i ryggen med trygga kunskaper, som vi hoppas kommer att ta dig långa vägar! Ett truckkort är en riktigt värdefull investering som du sedan har med dig för resten av livet. 

Ta ditt truckkort i Norrköping hos Truckexperten

I Norrköping hittar du Truckexperten på Butängsgatan 8A. 
Vår utbildningslokal ligger ca. 1,5 km från centralstationen, och nås via gångväg eller buss. 

Närmaste busshållplats är Fredriksdalsgatan.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar i Norrköping, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Att lära sig köra truck är en investering för livet.
Boka din utbildning redan idag och ta ditt truckkort i Norrköping du också!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Skulle en truckutbildning i Norrköping ha för få anmälda deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in eller flytta denna. Detta meddelar vi dig självklart om i god tid innan själva utbildningstillfället. 

När du anmäler dig för att ta truckkort i Norrköping är detta bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften.

Ta ditt truckkort i Norrköping

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning i Norrköping är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.

 Välkommen till vår truckutbildning i Norrköping, Jönköping, Nässjö, Växjö, Stockholm och Skövde!