Truckutbildning för företag

Gå er företagsutbildning hos Truckexperten

Är du ute efter en snabb och effektiv truckutbildning för företag till ett riktigt skarpt pris? Hos oss på Truckexperten får du och din personal en företagsanpassad utbildning schemalagd över två dagar, där vi lägger ett stort fokus på säkerhet och trygg körning. Vår certifierade truckutbildning är skräddarsydd för just företag, så att din verksamhet ska få mest möjliga ut ur er investering. Gå utbildningen hos oss i våra moderna lokaler, eller få era truckkort tryggt och säkert på hemmaplan. Vi åker gärna till er och utbildar, oavsett var i Sverige ni befinner er. Dessutom till marknadens lägsta priser! Se vår utbildningskalender för nästa utbildningstillfälle och anmäl er direkt på hemsidan, eller kontakta oss för rådgivning och offert.

Truckkort & Truckutbildning: Investering eller kostnad?

En pålitlig och företagsanpassad truckutbildning kan spara mycket huvudbry på arbetsplatsen. Som du säkert vet bär du som arbetsgivare ansvar för att de anställda som kör truck har tillräcklig utbildning, och kan sköta sina uppgifter på ett säkert sätt. På Truckexperten kan du alltid lita på att du får en certifierad truckutbildning som görs efter den officiella truckläroplanen. TLP10, eller Truckläroplan 10, är framtagen av branschen för att säkerhetsställa att truckutbildningen i fråga har den höga standard och goda kvalitet som krävs. 

Det som får oss på Truckexperten att sticka ut är vår långa erfarenhet. Tack vare att vi spenderat så pass lång tid i branschen som vi har, har vi utvecklat en unik förståelse för arbetsgivarens/företagets behov vid utbildningstillfället. Vi vet att en truckutbildning medför kostnader, inte bara i utbildningsavgift men även i form av frånvaro från ordinarie arbete. Därför är vårt absolut största fokus att eleverna under utbildningen ska få så mycket praktisk träning och råd som möjligt. En korrekt utbildad truckförare som är trygg i sig själv och sin körning vänds snabbt till en stor besparing, vilket är vårt ultimata mål som truckutbildare. 

Vi är självsäkra nog med att kunna säga att vi är en av marknadens mest lyhörda och flexibla leverantörer inom truckutbildning. Så oavsett vilken lösning ditt företag behöver, så kan du alltid räkna med att vi gör allt för att hitta rätt utbildning för just dig. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning och offert!

Truckexpertens truckutbildning för företag

  • Certifierad truckutbildning enligt TLP10.
  • Uppfyller alla lagkrav som behövs både för privatpersoner och arbetsgivare.
  • Skapar säkra förare som för till mindre skador på gods, material och maskiner.
  • Företagsanpassad utbildning för att minimera påverkan på din verksamhet. 
  • Ni väljer om vi ska utföra utbildningen hos er eller i våra lokaler. Vi kan komma till er och utbilda i hela Sverige!
  • Webbaserad teori på distans via eTruck. Med eTruck får ni en effektivare utbildning med mindre frånvaro.  
  • En komplett truckutbildning med truckkort på två dagar. En dag med praktik på plats, en dag med teori på distans.  

Varför välja Truckexperten?

Vi på Truckexperten har otroligt värdefull kunskap kring de behov som finns på marknaden, och arrangerar regelbundet företagsanpassade utbildningar ute hos kundföretag. Målet för oss är att underlätta för dig som kund och maximera resultatet av utbildningen. Flexibilitet är ett av våra ledord och våra resande instruktörer utbildar i hela Sverige. 

Vi är inte rädda för att ta det där extra steget för att våra kunder ska bli nöjda, och anpassar gärna utbildningen helt utifrån era behov. Oavsett vilken lösning ni söker har vi verktygen för att bemöta era önskemål. Detta kan intygas av våra många samarbetspartners! 

Hos oss får era anställda inte bara ett truckkort, utan en kunskap som medför trygghet, stabilitet och pålitlighet. Med vår pedagogiska webbaserade teori sparar ni dessutom både på tid och pengar. Ett truckkort är helt enkelt en engångsinvestering som ger färdigheter för livet! 

Vill ni bli en samarbetspartner? Tveka inte att höra av er så pratar vi vidare! Som företagskund kan ni alltid boka in er personal på våra truckutbildningar i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Skövde och Växjö. Se vår utbildningskalender för lediga kurstillfällen.

Utbildningskategorier

Vi utbildar i följande kurser för truckkort

truckutbildning

Kategori A

Vi utbildar i följande kurser för truckkort:

I kategori A ingår låglyftande truckar samt ledstaplare. Truckarna i denna kategori är mycket vanliga och används ofta på plocklager, i butiker etc.

Vilka truckar ingår?

A1: Låglyftande plocktruck

A2: Ledstaplare

A3: Låglyftande åktruck

A4: Låglyftare

Kategori B

Truckarna i kategori B är större och tyngre och har högre lyfthöjder än kategori A. De flesta större lager, varuhus, terminaler m.m. har flertalet truckar i denna kategori. Perfekt för dig som vill ha ett välbetalt jobb som truckförare!

Vilka truckar ingår?

B1: Motviktstruck

B2: Höglyftande åkstaplare

B3: Skjutstativtruck

B4: Höglyftande plocktruck

B5: Smalgångstruck

B6: Fyrvägstruck

truckutbildning

Kategori C

C-klassen innebär hantering av stora och tunga maskiner, vilket gör att många företag kräver 5–10 års erfarenhet av truckar A+B innan man får köra dessa maskiner.

Vilka maskiner ingår?

Hjullastare

Containertruck

Teleskoplastare, m. fl.

truckutbildning

Kategori D

I kategori D ingår dragtruckar. Dragtrucken har på senaste tiden ökat i popularitet, och har på många håll ersatt andra trucktyper tack vare att den kan kopplas till långa tåg av vagnar, och på så sätt transportera mycket gods på samma gång. Dragtruckar används bl.a. ofta på flygplatser och sjukhus.

Vilka maskiner ingår?

D1: Dragtruck

D2: Terminaldragtruck

samt liknande maskiner