Truckkort Stockholm

Gå din truckutbildning i Stockholm för 120 kr/månad


Letar du efter en truckutbildning i Stockholm? Då är du varmt välkommen till oss på Truckexperten. Vi är en av Sveriges mest flexibla och lyhörda truckutbildningar, och erbjuder vår truckutbildning för så lite som 120 kr/månad.

Till våra moderna träningslokaler är alla välkomna, privatpersoner såväl som företag, och ingen tidigare erfarenhet behövs utöver att man har fyllt 16 år. När du går din truckutbildning i Stockholm hos oss har du  körgaranti, vilket innebär en stor fördel med flera försök vid både uppkörning och teori utan extra kostnad. Dessutom har vi ett brett kontaktnät, och hjälper gärna till med jobbsök efter avslutad kurs.

Kolla in vår utbildningskalender och boka din truckutbildning redan idag! Du kommer att ha ditt truckkort i handen snarare än du tror.

  • Var: Vikingavägen 1, 141 48 Huddinge
  • När: Varje vecka
  • Vad: Truckkort med behörighet A och B samt D1.
  • Hur: Praktik på plats dag 1, teori online hemifrån dag 2
  • För: Privatpersoner och företag
  • Kampanjpris: 2499 kr (ordinarie 2799 kr) eller från 120 kr/månad med Klarna

Passa på att boka till kampanjpris! Gäller till och med 31 mars 2022. Kolla in vår utbildningskalender eller läs mer om vår truckutbildning i Stockholm här nedanför.

Truckkort i Stockholm billigt och snabbt - helt på dina villkor

Hos oss på Truckexperten är vi otroligt stolta över att kunna erbjuda en truckutbildning i Stockholm som är tillgänglig för alla, oavsett förutsättningar. Detta gör vi genom att erbjuda en högkvalitativ truckutbildning med körgaranti till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Hos oss är säkerheten för våra elever viktig, och vi lägger ett oerhört stort fokus på att du ska få en trygg utbildning.  Därför kan du alltid räkna med att lära dig alla de kunskaper som krävs för att bli en professionell och säker truckförare. Utbildningen tar plats i moderna lokaler med många truckar, så att du aldrig behöver vänta på att det blir din tur att få köra. 

Truckutbildning i Stockholm med körgaranti

Som för alla våra utbildningar gäller även körgarantin för vår truckutbildning i Stockholm.  Körgarantin innebär att du får komma tillbaka till oss och öva dina färdigheter efter avslutad utbildning, både praktiskt och teoretiskt. Vi erbjuder även nya försök om du inte skulle godkännas, helt utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Stockholm och ta ett steg närmare din nya karriär!

Truckutbildning på engelska

Vill du gå din truckutbildning på engelska kan du självklart göra det hos oss! För dig som är lite osäker på  svenska utför vi mer än gärna vår truckutbildning i Stockholm på det engelska språket istället. Det kallar vi en truckutbildning utöver det vanliga!

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala ditt truckkort hos oss? För att göra vår truckutbildning i Stockholm ännu mer tillgänglig, oavsett resurser, har vi gjort det möjligt att delbetala våra kurser via Klarna. Hos oss kan du alltså få din truckutbildning från endast 120 kr i månaden. Ett billigare truckkort får du leta länge efter!

Klarnabild

Truckar & truckkort i Stockholm: Vilka behörigheter finns?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 samt D1.

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.

Ta truckkort på 1-2-3!

Hos oss får du ditt truckkort på 1-2-3, bokstavligt talat. Vår truckutbildning i Stockholm tar plats vid två tillfällen, varav endast ett av dessa är fysiskt på plats i våra lokaler. 

Såhär går vår truckutbildning i Stockholm till: 

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med truckkörning och övningar på plats i våra lokaler. Vi har gott om truckar så att du får träna så effektivt som möjligt. 

Dag 2: Den teoretiska delen görs online på distans. Det betyder att du kan utföra ditt teoriprov tryggt och bekvämt hemifrån. 

Dag 3: Godkänns både praktiska och teoretiska delen skickar vi ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd! 

Skulle du inte godkännas på ett eller båda momenten får du alltid nya försök av oss helt gratis. Du behöver därför aldrig känna av någon press kring extra avgifter om uppkörning eller teori inte skulle gå bra. Detta kan i sig motverka eventuell nervositet, och i slutändan påverka ditt slutresultat positivt! Vi är jätteglada över att få skicka ditt nytagna truckkort till dig, oavsett hur många försök som krävs för att nå dit. 

Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!
Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Truckutbildning på helg och distans

Vi erbjuder även truckutbildning på helg för dig som har begränsad tid under vardagarna. Hos oss på Truckexperten lägger vi alltid ett stort fokus på att allt ska gå säkert och smidigt, och därför genomförs utbildningen i små grupper och delvis på distans.  Med andra ord undviks onödigt köande och trängsel, så att du kan lära dig det du behöver i din egen takt och få all hjälp du behöver.

Arbetslös i Stockholm? Ta truckkort!

Truckexperten vill uppmuntra dig som är arbetslös i Stockholm att ta truckkort genom att bidra med extra hjälp. Hos oss får du behörighet att köra de vanligaste trucktyperna som efterfrågas av lager och arbetsgivare för truckförare idag. 

När du tar ditt truckkort i Norrköping hos oss hjälper vi dig med jobbsökande efter avslutad utbildning. Tack vare vårt breda kontaktnät och högkvalitativa utbildning har du med andra ord mycket goda chanser till arbete!

En komplett truckutbildning i Stockholm

Under vår truckutbildning i Stockholm får du även lära dig om säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vår ambition är att utbilda trygga och skickliga truckförare för att öka effektivitet, sänka kostnader och undvika personskador. Känner du dig inte helt säker efter utbildningens slut är du alltid hjärtligt välkommen tillbaka för att öva mer. 

Hos oss lägger vi lika mycket fokus på både kvalitet och effektivitet. Vårt ultimata mål är att du ska lämna våra lokaler rak i ryggen med trygga kunskaper, som vi hoppas kommer att ta dig långa vägar! Ett truckkort är en riktigt värdefull investering som du sedan har med dig för resten av livet. 

Ta ditt truckkort i Stockholm hos Truckexperten

I Stockholm hittar du Truckexperten på Vikingvägen 1 i Huddinge. 
Vår utbildningslokal ligger ca. 1,6 km från Huddinge station, och är ca. 20 minuters promenad eller 5 minuters bussfärd bort. 

Närmaste busshållplats är Vikingavägen.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar i Stockholm, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Att lära sig köra truck är en investering för livet.
Boka din utbildning redan idag och ta ditt truckkort i Stockholm du också!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Skulle en truckutbildning i Stockholm ha för få anmälda deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in eller flytta denna. Detta meddelar vi dig självklart om i god tid innan själva utbildningstillfället. 

När du anmäler dig för att ta truckkort i Stockholm är detta bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften.

Ta ditt truckkort i Stockholm

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning i Stockholm är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.

Välkommen till vår truckutbildning i Stockholm, Växjö, Jönköping, Nässjö, Norrköping och Skövde!