Hjullastarutbildning C2

Gå din hjullastarutbildning hos Truckexperten för 120 kr/månad

Hej blivande hjullastarförare! Letar du efter en hjullastarutbildning ? Då finns vi på Truckexperten här för att hjälpa dig. Vi är en av Sveriges mest flexibla, lyhörda och dessutom billigaste hjullastarutbildning. Självklart med högsta standard och största säkerhet i fokus. Efterfrågan av välutbildade maskinförare är hög på arbetsmarknaden idag. Det kryllar av möjligheter för dig med hjullastarkort. Därför kan en bra hjullastarutbildning ge dig utökade möjligheter, och underlätta joddsökandet rejält.

Denna utbildning ger dig behörighet att lasta, bära och lossa gods med hjullastare utrustad med pallgafflar eller annat lyftaggregat med liknande funktion på plana och hårdgjorda underlag i truckmiljö t ex inom industrin, godsterminaler och hamnar i enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2006:5 Användning av truckar och TLP-10. Efter avslutad utbildning har man kompetens att använda maskinen som en truck.

Kursens övergripande syfte är att utbilda deltagaren till en säker och riskmedveten hjullastarförare. Efter avslutad utbildning med godkända resultat erhålls ett certifikat som ger behörighet att köra C2.

Kursen vänder sig till alla som i sitt arbete kommer i kontakt med hjullastare såsom förare, arbetsledare, platschefer samt personer som i sitt arbete behöver kunskap och de arbetsmiljömässiga regler som gäller kring dessa.

Tidigare kunskaper gällande A & B truck och 18 års ålder krävs för att gå kursen. Saknar ni truckkort A & B kan vi utbilda er i detta. Vi har bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10.

  • Var: Jönköping, Norrköping, Skövde, Växjö och Nässjö. 
  • När: Varje vecka
  • Vad: Utbildning hjullastare C2
  • För: Privatpersoner och företag
  • Pris: 3499 kr, ex moms för företag. 

En av Sveriges billigaste hjullastarutbildningar

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort, och erbjuder därför en mycket prisvärd hjullastrutbildning som inte kostar mer än vad den borde (trots att den håller riktig toppklass). Vi ser till att du går din hjullastarutbildning både billigt och snabbt. Just nu kan du även få gå din hjullastarutbildning ännu billigare genom vår kampanj. Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Hjullastarkort med behörighet C2: 
Kampanjpris: 3499 kr (ordinarie 5499 kr)

Kolla in vår utbildningskalender eller läs mer om vår utbildning här nedanför.

Delbetala ditt hjullastarkort med Klarna

Visste du att du kan delbetala din hjullastarutbildning med Klarna hos oss? Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du utbilda dig till hjullastarförare för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Vi utbildar både privatpersoner och företag

Letar du efter en hjullastarutbildning för företag? Vår utbildning är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade hjullastarutbildningar i våra lokaler. Vi kommer även ut till er om det önskas, oavsett var i Sverige ni befinner er. 

Truckkort - vilka trucktyper finns?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6, D1 och C2 (hjullastare).

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. hjullastare och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck. 

Hjullastarförare på 1-2-3!

Hos oss går du din hjullastarutbildning på 1-2-3, bokstavligt talat. Vår hjullastarutbildning tar plats vid två tillfällen, varav endast ett av dessa är fysiskt på plats i våra lokaler. 

Såhär går vår hjullastarutbildning till: 

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med körning och övningar. 

Dag 2: Den teoretiska delen görs online på distans. Det betyder att du kan utföra ditt teoriprov tryggt och bekvämt hemifrån. 

Dag 3: Godkänns både praktiska och teoretiska delen skickar vi ditt certifikat till dig på dagen du blir godkänd! 

Skulle du inte godkännas på ett eller båda momenten får du alltid nya försök av oss helt gratis. 

Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Bli hjullastarförare hos Truckexperten

Jönköping, Norrköping, Skövde, Växjö och Nässjö.

Du hittar till våra lokaler här

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade hjullastarutbildningar, samt information om utbildningens datum, plats, tid och pris.

Ett maskinkort är en investering för livet.
Boka din hjullastarutbildning idag!

hjullastarutbildning

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Gå din maskinutbildning hos oss

Har du frågor eller funderingar kring hjullastarutbildning eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

Välkommen till vår truckutbildning i Växjö, Jönköping, Nässjö, Norrköping, Stockholm och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.