Truckkort Växjö

Gå din truckutbildning i Växjö för 120 kr/månad!

Letar du efter en Truckutbildning i Vaxjö? Då finns Truckexperten här för att hjälpa dig. Vi är en av Sveriges mest flexibla och lyhörda truckutbildningar och erbjuder vår truckutbildning för så lite som 120 kr/månad. Efterfrågan av välutbildade truckförare är hög på arbetsmarknaden idag. Därför kan en bra truckutbildning och ett truckkort ge dig utökade möjligheter, och dessutom underlätta jobbsökandet.

Hos Truckexperten får du din truckutbildning i Växjö med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1 och vår truckutbildning är öppen för alla. Hos oss krävs ingen form av tidigare erfarenhet. Vi har bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10.

  • Var: Kvarnvägen 6 i Växjö
  • När: Varje vecka
  • Vad: Truckkort med behörighet A och B samt D1.
  • Hur: Praktik på plats dag 1, teori på distans dag 2
  • För: Privatpersoner och företag
  • Kampanjpris: 2499 kr (ordinarie 2799 kr) eller från 120 kr/månad med Klarna

Vad kostar en truckutbildning i Växjö?

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort, och erbjuder därför en mycket prisvärd truckutbildning som inte kostar mer än vad den borde. Vi ser till att du får ditt truckkort både billigt och snabbt. Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj.  Passa på och boka till kampanjpris till 31 januari 2022! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B+D1: 
Kampanjpris: 2499 kr (ordinarie 2799 kr

Kolla in vår utbildningskalender eller läs mer om vår utbildning här nedanför.

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala din truckutbildning med Klarna hos oss? Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning för så lite som 120 kr/månad.

Delbetala din truckutbildning I Värnamo för så lite som 120 kr i månaden.

Truckutbildning i Växjö med körgaranti

Truckexperten erbjuder truckutbildning i Växjö med körgaranti. Det innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning för att öva praktiskt samt uppdatera dina teoretiska kunskaper. Helt kostnadsfritt! Skulle du inte godkännas på den teoretiska eller praktiska delen erbjuder vi dig självklart nya försök helt gratis. Ta ett steg närmare en framtid som truckförare. Boka din truckutbildning i Växjö idag!

Truckutbildning för privatpersoner och företag

Letar du efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Växjö är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler. Vi kommer även ut till er om det önskas, oavsett var i Sverige ni befinner er. 

Vilka typer av truckkort finns det?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck. 

Ta truckkort på 1-2-3!

Hos oss får du ditt truckkort på 1-2-3, bokstavligt talat. Vår truckutbildning i Jönköping tar plats vid två tillfällen, varav endast ett av dessa är fysiskt på plats i våra lokaler. 

Såhär går vår truckutbildning i Växjö till: 

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med truckkörning och övningar. Vi har gott om truckar så att du får träna så effektivt som möjligt. 

Dag 2: Den teoretiska delen görs online på distans. Det betyder att du kan utföra ditt teoriprov tryggt och bekvämt hemifrån. 

Dag 3: Godkänns både praktiska och teoretiska delen skickar vi ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd! 

Skulle du inte godkännas på ett eller båda momenten får du alltid nya försök av oss helt gratis. 

Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Ta ditt truckkort i Växjö hos Truckexperten

I Växjö hittar du Truckexperten på Kvarnvägen 6. 
Vår utbildningslokal ligger ca. 1,7 km gångväg från Växjö Centralstation.

Närmaste busshållplats är Stjärnvägen.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Truckutbildning på helg och distans

Vi erbjuder även truckutbildning på helg för dig som har begränsad tid under vardagarna. Hos oss på Truckexperten lägger vi stort fokus på att allt ska gå säkert och smidigt, och därför genomförs utbildningen i små grupper och delvis på distans. 

Är du arbetslös och vill ta truckkort?

Truckexperten vill uppmuntra dig som är arbetslös att ta truckkort genom att bidra med extra hjälp. Hos oss får du behörighet att köra de vanligaste trucktyperna som efterfrågas av lager och arbetsgivare för truckförare idag. 

När du tar ditt truckkort i Växjö hos oss hjälper vi dig med jobbsökande efter avslutad utbildning. Tack vare vårt breda kontaktnät och högkvalitativa utbildning har du med andra ord mycket goda chanser till arbete!

En komplett truckutbildning i Växjö

Under vår truckutbildning i Växjö får du även lära dig om säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vår ambition är att utbilda trygga och skickliga truckförare för att öka effektivitet, sänka kostnader och undvika personskador. Känner du dig inte helt säker efter utbildningens slut är du alltid hjärtligt välkommen tillbaka för att öva mer. 

Ett truckkort är en investering för livet.
Boka din truckutbildning i Växjö idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Växjö

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Växjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.