Truckkort Växjö

Gå din truckutbildning i Växjö för 120 kr/månad!

Hej blivande truckförare! Letar du efter en truckutbildning i Växjö? Då finns vi på Truckexperten här för att hjälpa dig. Vi är en av Sveriges mest flexibla, lyhörda och dessutom billigaste truckutbildningar. Självklart med högsta standard och största säkerhet i fokus. Efterfrågan av välutbildade truckförare är hög på arbetsmarknaden idag, och denna vackra stad är inget undantag. Snarare tvärtom, det kryllar av möjligheter för dig som vill ta truckkort i Växjö. Därför kan en bra truckutbildning ge dig utökade möjligheter, och underlätta jobbsökandet rejält. NYHET! Nu erbjuder vi truckkort A1-A4 och B1-B6  plus D1 till 2499 kr! OBS detta är samtliga truckar inom kategori A och B+D1. 

Hos Truckexperten får du din truckutbildning i Växjö med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B (A1-A4, B1-B6) samt D1  och vår truckutbildning är öppen för alla. Alltså får du behörighet att köra SAMTLIGA truckar i A och B plus D1. Endast Truckexperten i Växjö erbjuder ALLA behörigheter i A och B plus D1 för 2499 kr!  Du kan läsa mer om de olika trucktyperna längre ned! 

Hos oss krävs ingen form av tidigare erfarenhet. Vi har bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10.

Hos oss tar du ditt truckkort snabbt och smidigt!

  • Var: Hjalmar Petris väg 58 i Växjö
  • När: Varje vecka
  • Vad: Truckkort med behörighet A1-B4, B1-B6+D1.
  • Hur: Praktik på plats dag 1, teori online hemifrån dag 2
  • För: Privatpersoner och företag
  • Kampanjpris: 2499 kr (ordinarie 2999 kr) eller från 120 kr/månad med Klarna

En av Växjös billigaste truckutbildningar

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort, och erbjuder därför en mycket prisvärd truckutbildning i Växjö som inte kostar mer än vad den borde (trots att den håller riktig toppklass). Vi ser till att du får ditt truckkort både billigt och snabbt. Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj.  Passa på och boka till kampanjpris till 31 augusti 2024! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B+D1: 
Kampanjpris: 2499 kr (ordinarie 2799 kr)

Kolla in vår utbildningskalender eller läs mer om vår utbildning här nedanför.

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala ditt truckort med Klarna hos oss? Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du ta ditt truckkort i Växjö för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Vad innebär truckutbildning med körgaranti?

Truckexperten erbjuder truckutbildning i Växjö med körgaranti. Det innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning för att öva praktiskt samt uppdatera dina teoretiska kunskaper. Helt kostnadsfritt! Skulle du inte godkännas på den teoretiska eller praktiska delen erbjuder vi dig självklart nya försök helt gratis. Ta ett steg närmare en framtid som truckförare och boka din truckutbildning i Växjö idag!

Vi utbildar både privatpersoner och företag

Letar du efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Växjö är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler. Vi kommer även ut till er om det önskas, oavsett var i Sverige ni befinner er. 

Truckkort i Växjö - vilka trucktyper finns?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 och D1.

De vanligaste trucktyperna är A+B, alltså A1 till A4 och B1 till B6. Med dessa behörigheter får du en riktig boost när det gäller jobbmöjligheter. 

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck. 

Truckutbildning på 1-2-3!

Hos oss får du ditt truckkort på 1-2-3, bokstavligt talat. Vår truckutbildning i Växjö tar plats vid två tillfällen, varav endast ett av dessa är fysiskt på plats i våra lokaler. 

Såhär går vår truckutbildning i Växjö till: 

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med truckkörning och övningar. Vi har gott om truckar så att du får träna så effektivt som möjligt. 

Dag 2: Den teoretiska delen görs online på distans. Det betyder att du kan utföra ditt teoriprov tryggt och bekvämt hemifrån. 

Dag 3: Godkänns både praktiska och teoretiska delen skickar vi ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd! 

Skulle du inte godkännas på ett eller båda momenten får du alltid nya försök av oss helt gratis. 

Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Ta ditt truckkort i Växjö hos Truckexperten

I Växjö hittar du Truckexperten på Hjalmar Petris väg 58. 
Vår utbildningslokal ligger ca. 4,7 km gångväg från Växjö Centralstation.

Närmaste busshållplats är Samarkand norra.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Truckutbildning på helg och distans

Vi erbjuder även truckutbildning i Växjö på helg för dig som har begränsad tid under vardagarna. Hos oss på Truckexperten lägger vi stort fokus på att allt ska gå säkert och smidigt, och därför genomförs utbildningen i små grupper och delvis på distans. 

Är du arbetslös och vill ta truckkort?

Truckexperten vill uppmuntra dig som är arbetslös att ta truckkort i Växjö genom att bidra med extra hjälp. Hos oss får du behörighet att köra de vanligaste trucktyperna som efterfrågas av lager och arbetsgivare för truckförare idag. 

När du tar ditt truckkort i Växjö hos oss hjälper vi dig med jobbsökande efter avslutad utbildning. Tack vare stor efterfrågan, vårt breda kontaktnät och högkvalitativa utbildning har du med andra ord mycket goda chanser till arbete! Klicka här för att se alla lediga truckförarjobb. 

En komplett truckutbildning i Växjö

Under vår truckutbildning i Växjö får du även lära dig om säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vår ambition är att utbilda trygga och skickliga truckförare för att öka effektivitet, sänka kostnader och undvika personskador. Känner du dig inte helt säker efter utbildningens slut är du alltid hjärtligt välkommen tillbaka för att öva mer. 

Ett truckkort är en investering för livet.
Boka din truckutbildning i Växjö idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Växjö

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

Välkommen till vår truckutbildning i Växjö, Jönköping, Nässjö, Norrköping, Stockholm och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.