VÄLKOMMEN TILL TRUCKEXPERTEN

Vi är ett certifierat truckutbildningsföretag som lever efter mottot mindre snack, mer verkstad. Vi skulle kunna brodera ut texten med en massa fina ord, men det är i grunden det vi står för: att få saker och ting gjorda på bästa möjliga sätt. Vi försöker vara marknadens mest lyhörda och flexibla leverantör inom truckutbildning. Så oavsett vilken lösning du behöver kan du räkna med att vi gör allt för att hitta rätt utbildning för dig.

Vi kan med stolthet meddela att vi fått fantastiskt goda referenser av nöjda elever och har sedan starten 2018 utbildat över 10 000 truckförare. Vi har ett gediget program, med goda referenser och många års erfarenhet i branschen. Vi skräddarsyr utbildningen efter era behov och förutsättningar.  Hos oss har du alltid körgaranti vilket innebär att du alltid får komma tillbaka och göra om utbildningen utan extra kostnad tills du blir godkänd. Alla våra truckutbildningar följer Truckläroplan (TLP) 10. 

Vi håller till i moderna och fräscha lokaler i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Skövde och Växjö med tillgång till många olika truckar. Hos oss slipper du vänta på din tur under utbildning och har alltid maximal körtid för att lära dig att köra truck. 

Anmäl dig till oss om ni är intresserade av att ta truckkort.