Truckkort Jönköping

Gå din truckutbildning i Jönköping för 120 kr/månad!


Letar du efter en truckutbildning i Jönköping? Då är du varmt välkommen till oss på Truckexperten. Vi är en av Sveriges mest flexibla och lyhörda truckutbildningar och erbjuder vår truckutbildning för så lite som 120 kr/månad. Till oss är alla välkomna, privatpersoner såväl som företag, och ingen tidigare erfarenhet behövs endast att man har fyllt 16 år. När du går din truckutbildning i Jönköping hos oss har du  körgaranti, och dessutom hjälper vi till med jobbsök efter avslutad kurs. Nu erbjuder vi truckkort A1-4, B1-6 och D1 till kampanjpris 1999 kr! Alltså du får behörighet att köra ALLA truckar inom kategori A och B plus D1. Endast Truckexperten i Jönköping erbjuder detta för samma pris! Kolla in vår utbildningskalender eller läs mer om vår utbildning här nedanför.

  • Var: Kabelvägen 6 i Jönköping
  • När: Varje vecka
  • Vad: Truckkort med behörighet A1-4 och B1-6 samt D1
  • Hur: Praktik på plats dag 1, teori online hemifrån dag 2
  • För: Privatpersoner och företag
  • Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2999 kr) eller från 120 kr/månad med Klarna

Truckkort billigt och snabbt - helt på dina villkor

Hos oss på Truckexperten vill vi erbjuda en truckutbildning i Jönköping som är tillgänglig för alla, oavsett förutsättningar. Detta gör vi genom att erbjuda en högkvalitativ truckutbildning med körgaranti till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Vi sätter stort fokus på säkerhet och att du ska få en trygg utbildning med alla kunskaper som krävs för att bli en professionell truckförare. Utbildningen tar plats i moderna lokaler med många truckar, så att du aldrig behöver vänta på att det blir din tur att få köra. 

Truckutbildning i Jönköping med körgaranti

Vi har en så kallad körgaranti på våra truckutbildningar. Truckutbildning med körgaranti innebär att du får komma tillbaka till oss och öva dina färdigheter efter avslutad utbildning, både praktiskt och teoretiskt. Vi erbjuder även nya försök om du inte skulle godkännas, helt utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Jönköping och ta ett steg närmare din nya karriär!

Truckutbildning på engelska

Vill du gå din truckutbildning på engelska kan du självklart göra det hos oss! Vi utför utbildningen på många olika språk för dig som är lite osäker på det svenska. Utöver engelska utbildar vi även på arabiska, armeniska, tigriniska, serbiska, kroatiska och bosniska.

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala ditt truckkort hos oss? För att göra vår truckutbildning i Jönköping så lättillgänglig som möjligt har vi öppnat upp för delbetalning via Klarna. Hos oss kan du alltså få din truckutbildning från endast 120 kr i månaden. Billigare truckutbildning får du leta länge efter!

Klarnabild

Truckar & truckkort: Vilka behörigheter finns?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 samt D1.

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.

Ta truckkort på 1-2-3!

Hos oss får du ditt truckkort på 1-2-3, bokstavligt talat. Vår truckutbildning i Jönköping tar plats vid två tillfällen, varav endast ett av dessa är fysiskt på plats i våra lokaler. 

Såhär går vår truckutbildning i Jönköping till: 

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med truckkörning och övningar. Vi har gott om truckar så att du får träna så effektivt som möjligt. 

Dag 2: Den teoretiska delen görs online på distans. Det betyder att du kan utföra ditt teoriprov tryggt och bekvämt hemifrån. 

Dag 3: Godkänns både praktiska och teoretiska delen skickar vi ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd! 

Skulle du inte godkännas på ett eller båda momenten får du alltid nya försök av oss helt gratis. 

Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!
Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Truckutbildning på helg och distans

Vi erbjuder även truckutbildning på helg för dig som har begränsad tid under vardagarna. Hos oss på Truckexperten lägger vi stort fokus på att allt ska gå säkert och smidigt, och därför genomförs utbildningen i små grupper och delvis på distans. 

Är du arbetslös och vill ta truckkort?

Truckexperten vill uppmuntra dig som är arbetslös att ta truckkort genom att bidra med extra hjälp. Hos oss får du behörighet att köra de vanligaste trucktyperna som efterfrågas av lager och arbetsgivare för truckförare idag. 

När du tar ditt truckkort i Jönköping hos oss hjälper vi dig med jobbsökande efter avslutad utbildning. Tack vare vårt breda kontaktnät och högkvalitativa utbildning har du med andra ord mycket goda chanser till arbete!

En komplett truckutbildning i Jönköping

Under vår truckutbildning i Jönköping får du även lära dig om säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vår ambition är att utbilda trygga och skickliga truckförare för att öka effektivitet, sänka kostnader och undvika personskador. Känner du dig inte helt säker efter utbildningens slut är du alltid hjärtligt välkommen tillbaka för att öva mer. 

Ta ditt truckkort i Jönköping hos Truckexperten

I Jönköping hittar du Truckexperten på Kabelvägen 6. 
Vår utbildningslokal ligger 4 km från resecentrum, och nås via gångväg eller buss. 

Närmaste busshållplats är Inre Ljungarumsvägen.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Ett truckkort är en investering för livet.
Boka din truckutbildning i Jönköping idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Jönköping

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning i Jönköping är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.

  Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Norrköping, Nässjö, Växjö, Stockholm och Skövde!