Truckkort Trollhättan

Letar du efter truckutbildning i Trollhättan?

Letar du efter en truckutbildning i Trollhättan? Hos Truckexperten får du ditt truckkort snabbt och billigt! Idag finns det en hög efterfrågan av välutbildade truckförare på arbetsmarknaden. En truckutbildning och ett truckkort kan därför ge dig riktigt stora möjligheter, och göra det lättare att få ett jobb. Hos oss får du din truckutbildning i Trollhättan med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1. Hos oss får vem som helst komma och ta truckutbildning, vi är öppen för privatpersoner såväl som företagskunder. Ingen tidigare erfarenhet krävs! Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad kostar en truckutbildning i Trollhättan?

Vi på Truckexperten ser till att du en högkvalitativ truckutbildning till ett riktigt bra pris. Just nu kan du även få ditt truckkort i Trollhättan ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A1-4, B1-6+D1 (TRUCKEXPERTEN är de enda som erbjuder ALLA behörigheter i A, B och D1 till detta pris: 
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr)

OBS! I kassan kommer ordinarie pris att framgå. Efter du lagt din bokning, hör av dig till oss direkt om att du bor i Trollhättan, så lägger vi in rabatten! 

Delbetala ditt truckkort med Klarna

Vår ambition är att erbjuda en bra truckutbildning som är tillgänglig för alla. Därför har vi gjort det möjligt att delbetala din truckutbildning genom Klarna.

Hos oss på Truckexperten kan du ta ditt truckkort i Trollhättan för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Truckutbildning med körgaranti

Vi har en så kallad körgaranti på våra truckutbildningar, vilket innebär att du alltid är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning. Du får då möjlighet att öva både praktiskt och teoretiskt, helt utan extra kostnad. Skulle du inte godkännas på den teoretiska eller praktiska delen erbjuder vi självklar nya försök. Även detta utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Trollhättan och ta ett steg närmare ditt alldeles egna truckkort!

Truckutbildning i Trollhättan för företag och privatpersoner

Letar du efter en truckutbildning för företag? Har du anställt ny personal för din verksamhet eller behöver fräscha upp kunskaperna är ni självklart välkomna till oss. Vår truckutbildning i Trollhättan är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utföra företagsanpassade truckutbildningar. Ni väljer själv om utbildningen ska genomföras i våra lokaler, eller om vi kommer till er. Detta erbjudande gäller över hela Sverige!

Vilket truckkort behöver du?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Trollhättan

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Trollhättan. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde. Bor du i Trollhättan blir ditt närmaste alternativ Skövde.

Med bil via E20 tar det ca. 1 timme och 30 minuter.
Med kollektivtrafik linje 1 EXPR tar det ca. 2 timmar.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

OBS! I kassan kommer ordinarie pris att framgå. Efter du lagt din bokning, hör av dig till oss direkt om att du bor i Trollhättan, så lägger vi in rabatten! 

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur snabbt kan jag få mitt truckkort?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Vår truckutbildning går till såhär:

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med truckkörning och övningar.

Dag 2: Du gör teorin på distans, online hemifrån. 

Du behöver alltså bara befinna dig fysiskt på plats under den första dagen, förutsatt att den praktiska delen godkänns på första försöket. Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med digital teori hemifrån

Vi erbjuder även truckutbildning på utvalda helger för dig som har ett begränsat schema under vardagarna. Hos oss på Truckexperten ser vi alltid till att din truckutbildning går snabbt och smidigt. Utbildningen genomförs i små grupper och delvis på distans, med största möjliga säkerhet i åtanke. Den teoretiska delen sker digitalt, så att du kan utföra den tryggt och säkert i ditt hem.

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Trollhättan idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Trollhättan

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Växjö, Stockholm och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.