Truckkort Tranemo

Letar du efter truckutbildning i Tranemo?

Gå din truckutbildning i Tranemo hos Truckexperten! Med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom området utbildar vi framtidens truckförare på en hög professionell nivå.  Efterfrågan av välutbildade truckförare inom lager- & industrisektorn är stor med goda möjligheter till arbete. Därför kan en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen underlätta på många sätt. Är du arbetslös hjälper vi dig med jobbsökande efter din truckutbildning hos oss! På Truckexperten får du din truckutbildning i Tranemo med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna, vilket är truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla, privatpersoner såväl som företagskunder, och inga tidigare erfarenheter krävs. Dessutom utbildar vi inte bara på svenska, utan håller även vår truckutbildning på engelska. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad kostar det att ta truckkort i Tranemo?

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort. Därför är det viktigt för oss att kunna  erbjuda en truckutbildning av hög kvalitet som samtidigt är mycket prisvärd. Vi ser till att du får ditt truckkort i Tranemo både billigt och snabbt. Just nu kan du även få din truckutbildning ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B+D1: 
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr)

Delbetala din truckutbildning med Klarna

För att göra truckkortet ännu mer tillgängligt kan du nu även delbetala din  truckutbildning med Klarna! Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning på flera orter i Sverige för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Truckutbildning i Tranemo med körgaranti

Hos oss på truckexperten får du alltid din truckutbildning med körgaranti. Det innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning för att öva praktiskt samt uppdatera dina teoretiska kunskaper. Helt kostnadsfritt! Vi erbjuder även nya försök gratis om du inte skulle godkännas på den teoretiska eller praktiska delen.  Är du arbetssökande erbjuder vi dig kostnadsfri hjälp med att söka jobb genom vårt stora arbetsgivarnätverk efter avslutad truckutbildning. Ta ett steg närmare en framtid som truckförare och boka din truckutbildning i Tranemo idag!

Truckutbildning för företag och privatpersoner

Letar du efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Tranemo är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler. Vi kommer även ut till er om det önskas, oavsett var i Sverige ni befinner er. Vårt mål är att alla som vill ta truckkort ska ha möjlighet att göra det, och därför är alla välkomna till oss. Oavsett om du är total nybörjare eller till och med redan har ett truckkort, men behöver fräscha upp dina kunskaper lite. 

Vilka typer av truckkort finns det?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Tranemo

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Tranemo. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Växjö och Skövde. Bor du i Tranemo blir ditt närmaste alternativ Jönköping.

Med bil via väg 150 och väg 26 tar det ca. 1 timme och 15 minuter
Med kollektivtrafik tar det ca. 2 timmar och 50 minuter. 

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar det att ta truckkort?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Såhär går vår truckutbildning till:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg

Vi erbjuder truckutbildning på helg för dig som inte har möjlighet att delta på vardagar. På Truckexperten genomförs utbildningen i små grupper och vi ser alltid till att det går så snabbt som smidigt som möjligt. 

Teoriprov på distans

På grund av säkerhetsskäl sker truckutbildningen även delvis på distans, där du får göra teoriprovet digitalt hemifrån. Är du bosatt i Tranemo behöver du alltså bara resa ut till Jönköping under ett tillfälle. Resten sköter du tryggt och bekvämt på distans.

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Tranemo idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en truckutbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Tranemo

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i JönköpingNässjöNorrköpingVäxjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.