Truckkort Stenungsund

Letar du efter truckutbildning i Stenungsund?

När du letar Truckutbildning i Stenungsund vill Truckexperten vara ditt självklara val. Efterfrågan av välutbildade truckförare är hög på arbetsmarknaden idag. Därför kan en bra truckutbildning och ett truckkort ge dig stora möjligheter och dessutom underlätta vid jobbsökande. Hos Truckexperten får du din truckutbildning i Stenungsund med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1 och vår truckutbildning är öppen för alla. Hos oss krävs ingen form av tidigare erfarenhet. Vi har bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10.

Vad kostar en truckutbildning?

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort, och erbjuder därför en mycket prisvärd truckutbildning som inte kostar mer än vad den borde. Vi ser till att du får ditt truckkort både billigt och snabbt. Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A1-4, B1-6+D1 (TRUCKEXPERTEN är de enda som erbjuder ALLA behörigheter i A, B och D1 till detta pris: 

Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr)

OBS! I kassan kommer ordinarie pris att framgå. Efter du lagt din bokning, hör av dig till oss direkt om att du bor i Stenungsund, så lägger vi in rabatten!

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala din truckutbildning med Klarna hos oss? Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Vad är truckutbildning med körgaranti?

Truckutbildning med körgaranti innebär att du är välkommen tillbaka till oss på Truckexperten efter avslutad utbildning. Du får då chans att öva praktiskt, och även uppdatera dina teoretiska kunskaper. Helt kostnadsfritt! Skulle du inte godkännas på den teoretiska eller praktiska delen erbjuder vi dig självklart nya försök, även detta utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Stenungsund och ta ett steg närmare en framtid som truckförare!

Truckutbildning i Stenungsund för privatpersoner och företag

Letar du efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Stenungsund är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler, eller ute hos er i hela Sverige.

Vilket truckkort behöver man?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Stenungsund

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Stenungsund. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde. Bor du i Stenungsund blir ditt närmaste alternativ Skövde.

Med bil via E20 tar det ca. 2 timmar
Med kollektivtrafik tar det ca. 2 timmar och 30 minuter

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

OBS! I kassan kommer ordinarie pris att framgå. Efter du lagt din bokning, hör av dig till oss direkt om att du bor i Stenungsund, så lägger vi in rabatten!

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar en truckutbildning?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Vår truckutbildning går till såhär:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med digital teori hemifrån

För dig som  inte har möjlighet att delta på vardagar erbjuder vi även truckutbildning på helg. Hos oss på Truckexperten ser vi alltid till att din truckutbildning går snabbt och smidigt, samt att den genomförs i små grupper. Utbildningen sker delvis på distans med största möjliga säkerhet i åtanke. Truckteorin är helt digital och görs online hemifrån för en trygg och säker utbildningsprocess. 

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Stenungsund idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Stenungsund

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.