Truckkort Smålandsstenar

Truckutbildning i Smålandsstenar snabbt och billigt

Är du ute efter en Truckutbildning i Smålandsstenar? Då har du hamnat helt rätt. Truckexperten erbjuder en snabb och effektiv truckutbildning med ett mycket konkurrenskraftigt pris på flera orter i Sverige. Idag är det hög efterfrågan av välutbildade truckförare, och ett truckkort i handen kan öppna många nya dörrar karriärmässigt. Hos oss får du din truckutbildning i Smålandsstenar med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna, det bill säga truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av att utbilda privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10.

Truckutbildning priser

På Truckexperten erbjuder vi en truckutbildning till mycket konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att alla som vill ska ska ha möjlighet att ta ett truckkort, och tycker att en truckutbildning inte ska kosta mer än vad den borde. Vi ser till att du får ditt truckkort både billigt och snabbt. 

Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B+D1: 
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr)

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala din truckutbildning med Klarna hos oss? Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning i Smålandsstenar för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Vad är truckutbildning med körgaranti?

Hos oss får du en truckutbildning med körgaranti, vilken betyder att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning. Du får då möjlighet att öva både praktiskt och teoretiskt helt kostnadsfritt. Skulle du inte bli godkänd på den teoretiska eller praktiska delen erbjuder vi dig självklart nya försök utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Smålandsstenar och ta ett steg närmare en framtid som truckförare!

Truckutbildning i Smålandsstenar för företag

Vi erbjuder även vår truckutbildning för företag! Truckexperten tar emot alla elever, privatpersoner såväl som företag och personal. Vi har lång erfarenhet av att utbilda alla sorts kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler. Eller så kommer vi till er, oavsett var i Sverige ni befinner er.

Vilka truckkort erbjuder vi?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Smålandsstenar

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Smålandsstenar. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Växjö och Skövde. Bor du i Smålandsstenar blir ditt närmaste alternativ Jönköping.

Med bil via väg 26 tar det ca. 1 timme och 20 minuter.
Med kollektivtrafik via Krösatåg tar det ca. 1 timme och 44 minuter.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar en truckutbildning?

Hos Truckexperten får du en snabb och tidseffektiv truckutbildning. När du går du din truckutbildning hos oss har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Såhär går vår truckutbildning till:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med digital teori hemifrån

För dig som  inte har möjlighet att delta på vardagar erbjuder vi även truckutbildning på helg. Hos oss på Truckexperten ser vi alltid till att din truckutbildning går snabbt och smidigt, samt att den genomförs i små grupper. Utbildningen sker delvis på distans med största möjliga säkerhet i åtanke. Truckteorin är helt digital och görs online hemifrån för en trygg och säker utbildningsprocess. 

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Smålandsstenar idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Smålandsstenar idag

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i JönköpingNässjöNorrköpingVäxjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.