Truckkort Skara

Letar du efter truckutbildning i Skara?

Gå din truckutbildning i Skara hos Truckexperten! Med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom området utbildar vi framtidens truckförare.  Efterfrågan av välutbildade truckförare inom lager- & industrisektorn idag är stor, och medför därför goda möjligheter till arbete. Med oss har du en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen som underlättar på många sätt. Är du arbetslös hjälper vi dig även med jobbsökande efter din truckutbildning hos oss! På Truckexperten får du din truckutbildning i Skara med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna, vilket är truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla, privatpersoner såväl som företagskunder, och inga tidigare erfarenheter krävs. Dessutom utbildar vi inte bara på svenska, utan håller även vår truckutbildning på engelska och arabiska. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad kostar en truckutbildning i Skara?

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort. Därför är det viktigt för oss att kunna  erbjuda en truckutbildning av hög kvalitet som samtidigt är mycket prisvärd. Vi ser till att du får ditt truckkort både billigt och snabbt. Just nu kan du även få din truckutbildning i Skara ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B: 
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr

Truckkort med behörighet A+B+D1:
Kampanjpris: 2499 kr (o
rdinarie 2799 kr)

Delbetala din truckutbildning med Klarna

För att göra truckkortet ännu mer tillgängligt kan du nu även delbetala din  truckutbildning med Klarna! Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning på flera orter i Sverige för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Truckutbildning i Skara med körgaranti

Hos oss på truckexperten får du alltid din truckutbildning i Skara med körgaranti. Det innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning för att öva praktiskt samt uppdatera dina teoretiska kunskaper. Helt kostnadsfritt! Vi erbjuder även nya försök gratis om du inte skulle godkännas på den teoretiska eller praktiska delen.  Är du arbetssökande erbjuder vi dig kostnadsfri hjälp med att söka jobb genom vårt stora arbetsgivarnätverk efter avslutad truckutbildning. Ta ett steg närmare en framtid som truckförare och boka din truckutbildning i Skara idag!

Truckutbildning för företag och privatpersoner

Letar du efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Skara är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler. Vi kommer även ut till er om det önskas, oavsett var i Sverige ni befinner er. Vårt mål är att alla som vill ta truckkort ska ha möjlighet att göra det, och därför är alla välkomna till oss. Oavsett om du är total nybörjare eller till och med redan har ett truckkort, men behöver fräscha upp dina kunskaper lite. 

Vilka typer av truckkort finns det?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 och D1.

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Skara

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Skara. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde. Bor du i Skara blir ditt närmaste alternativ Skövde.

Med bil via väg 49 tar det ca. 28 minuter
Med kollektivtrafik via 1 EXPR tar det ca. 32 minuter

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar en truckutbildning?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Såhär går vår truckutbildning till:

Dag 1: Den praktiska delen genomförs där vi går igenom  truckkörning och övningar.

Dag 2: Du gör teoriprovet online på distans

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg

Vi är marknadens mest lyhörda och flexibla utbildare, och erbjuder självklart även vår truckutbildning på helg. Perfekt för dig som inte har möjlighet att delta på vardagar! På Truckexperten genomförs utbildningen i små grupper och vi ser alltid till att det går så snabbt som smidigt som möjligt. 

Teoriprov på distans

På grund av säkerhetsskäl sker truckutbildningen även delvis på distans, där du får göra teoriprovet digitalt hemifrån. Är du bosatt i Skara behöver du alltså bara resa ut till Skövde under ett tillfälle. Resten sköter du tryggt och bekvämt på distans.

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Skara idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en truckutbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Skara

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.