Truckkort Nässjö - Gå din truckutbildning i Nässjö

Truckkort Nässjö

Ta truckkort hos oss i Nässjö

 

Vi finns på Terminalgata 6 i Nässjö. Här håller vi  vår truckutbildning i Nässjö varje vecka. Vi utbildar privatpersoner och företagskunder i våra moderna lokaler med körgaranti. 

Vår truckutbildning i Nässjö ger dig behörighet att köra trucktyp A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 och D1 alltså får du behörighet att köra de vanligaste trucktyperna som efterfrågas av lager och arbetsgivare för truckförare idag. Vår truckutbildning i Nässjö är öppen för alla. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att ta truckkort i Nässjö. Hos oss utbildar vi enligt TLP10 på truckutbildning i Nässjö .

Ta truckkort i Nässjö med körgaranti och slipp väntetid. Hos oss har du tillgång till många truckar och slipper vänta på din tur att köra, exakt som det ska vara! Ta truckkort i Nässjö med högsta fokus på säkerhet! Vårt mål är att du ska vara säkerhetsmedveten och förberedd inför arbetet som truckförare. 

Går du truckutbildning i Nässjö hos oss får du komma tillbaka och uppdatera dina kunskaper kostnadsfritt. Helt i linje med vårt fokus att du ska känna dig trygg när du börjar arbeta som truckförare. På vår truckutbildning i Nässjö är du hos oss dag 1 och tränar truckkörning och gör övningar. Dag 2 görs teoridelen hemifrån online. 

Just nu kan du ta truckkort A+B & D1 i Nässjö för endast 1999:-

Du kan delbetala din truckutbildning hos oss med Klarna! Välj att betala senare eller att del upp din betalning från 120 kr/mån med Klarna.

Adress: Terminalgatan 6, 571 34 Nässjö

Behörighet: A1-4, B1-4 & D1

Körgaranti: Blir du underkänd på någon del av kursen, teori eller körning, får du göra om den utan extra kostnad tills du blir godkänd!

Se vår utbildningskalender för nästa utbildningstillfälle och anmäl dig direkt på hemsidan! 

Truckutbildning i Nässjö

Vår truckutbildning i Nässjö riktar sig till dig som använder truck i ditt arbete. Våra kurser utförs i Nässjö och ger grundläggande kunskaper och färdigheter. I utbildningen ingår även moment som säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken.

Syftet med utbildningen är att minska risken för personskador samtidigt som effektiviteten ökar och därmed minskar kostnaderna. Ta truckkort i Nässjö med fokus på att bli säkerhetsmedveten truckförare. 

Truckexpertens truckutbildning i Nässjö har som mål att utbilda er till truckförare som är goda ambassadörer för oss när ni kommer ut till er arbetsplats och arbetar. Kursen inriktar sig på att ni ska få goda säkerhetskunskaper och bli resurseffektiva truckförare. Vi utbildar i autentiska utbildningslokaler med moderna truckar. Helt i linje med vårt fokus att ni ska känna er trygga när ni börjar arbeta som truckförare. 

Efter du har tagit truckkort i Nässjö ökar möjligheterna för dig att få jobb som truckförare. Arbetsgivare kräver att du innehar truckkort för att kunna bevilja dig tillstånd att använda deras truckar i arbetet. Tar du truckkort i Nässjö hjälper vi dig med jobbsökande efter avslutad utbildning.

Vi har körgaranti vilket innebär att du får komma tillbaka kostnadsfritt och praktisera ytterligare om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt. Blir du underkänd på någon del av kursen, teori eller körning, får du göra om den utan extra kostnad tills du blir godkänd! 

Hos oss kan du utbilda dig på flera olika språk. Vi utbildar på arabiska, engelska, armeniska, tigriniska, serbiska, kroatiska och bosniska. 

Ingen tidigare erfarenhet krävs för att ta truckkort i Nässjö hos oss. 

Truckutbildning Nässjö

  • Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

  • Anmälan till en utbildning är bindande. Avviker man från en bokad kurs utan giltigt skäl debiteras hela avgiften.

  • Behöver du ditt truckkort snabbt? Hos oss kan du få ditt truckkort i handen på dagen du blir godkänd. 

  • Körgaranti: Blir du underkänd på någon del av kursen, teori eller praktik, får du göra om den utan extra kostnad tills du blir godkänd.

  • Vår truckutbildning i Nässjö riktar sig mot privatpersoner & företag. För företag håller vi kurser i våra lokaler eller hos er helt enligt era önskemål.

  • Som utbildad truckförare har du stora möjligheter till jobb i Nässjö. Det finns många industrier och logistikföretag som anställer truckförare därav är chanserna till jobb goda med ett truckkort i Nässjö från Truckexperten!

Truckutbildning Nässjö – Övrig information

Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10, som delar in truckar i följande kategorier:

  • A-truckar är låglyftande truckar och ledstaplare.
  • B-truckar är höglyftande truckar, till exempel motvikts- och skjutstativtruckar.
  • C-truckar är olika former av stora truckar, till exempel containertruckar och timmertruckar.
  • D-truckar är drag-, flak- och terminaltruckar.

I TLP10 anges kunskaps- och färdighetsmål som en truckförare ska uppfylla för att få ett truckkort.

Ta truckkort i Nässjö med körgaranti! 

"Klockrena instruktioner och jätte bra kommunikation! Rekommenderar dom utan tvekan!"
truckutbildning
Max
Kundomdöme
"Mycket trevliga och bra utbildning! Tack för en rolig och lärorik dag! Hjälpte mig med att tipsa om arbetsgivare som söker truckförare efter utbildningen!"
truckutbildning
Ablelom
Kundomdöme