Truckkort Mariestad

Letar du efter truckutbildning i Mariestad?

När du letar Truckutbildning i Mariestad finns vi här för att hjälpa dig. Efterfrågan av välutbildade truckförare är hög på arbetsmarknaden idag. Därför kan en bra truckutbildning och ett truckkort ge dig större möjligheter och lättare att få ett jobb. Hos Truckexperten får du din truckutbildning i Mariestad med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vi har bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad är truckutbildningens pris?

Vi på Truckexperten ser till att du får en truckutbildning både billigt och snabbt. Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B: 
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr

Truckkort med behörighet A+B+D1:
Kampanjpris: 2499 kr (o
rdinarie 2799 kr)

Delbetala ditt truckkort med Klarna

Vi vill göra vår truckutbildning tillgänglig för alla. Därför har vi gjort det möjligt för dig att delbetala din truckutbildning genom Klarna.

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Vad är truckutbildning med körgaranti?

Truckutbildning med körgaranti innebär att du är välkommen tillbaka till oss på Truckexperten efter avslutad utbildning. Du får då chans att öva praktiskt och uppdatera dina teoretiska kunskaper. Helt kostnadsfritt! Skulle du inte godkännas på den teoretiska eller praktiska delen, erbjuder vi dig självklart nya försök. Även detta utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Mariestad och ta ett steg närmare en framtid som truckförare!

Truckutbildning i Mariestad för företag och privatpersoner

Har du anställt ny personal i din verksamhet och letar efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Mariestad är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler, eller ute hos er i hela Sverige.

Vilka truckkort finns det?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Mariestad

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Mariestad. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde. Bor du i Mariestad blir ditt närmaste alternativ Skövde.

Med bil via väg 26 tar det ca. 36 minuter
Med kollektivtrafik linje 500 tar det ca. 1 timme.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur snabbt kan jag få mitt truckkort?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Vår truckutbildning går till såhär:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med digital teori hemifrån

För dig som har lite tid över i vardagen erbjuder vi även truckutbildning på helg. Hos oss på Truckexperten ser vi alltid till att din truckutbildning går snabbt och smidigt. Vår truckutbildning genomförs i små grupper och delvis på distans, med största möjliga säkerhet i åtanke. Truckteorin är helt digital och görs online hemifrån. Tryggt och säkert för alla parter!

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Mariestad idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Mariestad

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.