Truckkort Karlstad

Letar du efter truckutbildning i Karlstad?

Gå din truckutbildning i Karlstad hos Truckexperten! Med lång erfarenhet och en stor kunskapsbank utbildar vi framtidens truckförare på en hög professionell nivå.  Efterfrågan av välutbildade truckförare är hög på arbetsmarknaden idag, och därför kan en bra truckutbildning underlätta på flera sätt. Är du arbetslös hjälper vi dig t.o.m. med jobbsökande efter din truckutbildning hos oss! Hos oss får du din truckutbildning i Karlstad med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1 och vår truckutbildning är öppen för alla. Hos oss krävs ingen form av tidigare erfarenhet. Dessutom har vi bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad kostar en truckutbildning i Karlstad?

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort. Därför är det viktigt för oss att kunna  erbjuda en truckutbildning av hög kvalitet som samtidigt är mycket prisvärd. Vi ser till att du får ditt truckkort i Karlstad både billigt och snabbt. Just nu kan du även få din truckutbildning ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A1-4, B1-6+D1 (TRUCKEXPERTEN är de enda som erbjuder ALLA behörigheter i A, B och D1 till detta pris: 
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr)

OBS! I kassan kommer ordinarie pris att framgå. Efter du lagt din bokning, hör av dig till oss direkt om att du bor i Karlstad, så lägger vi in rabatten! 

Delbetala din truckutbildning med Klarna

För att göra truckkortet ännu mer tillgängligt kan du nu även delbetala din  truckutbildning med Klarna! Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning på flera orter i Sverige för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Truckutbildning i Karlstad med körgaranti

Truckexperten erbjuder truckutbildning i Karlstad med körgaranti. Det innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning för att öva praktiskt samt uppdatera dina teoretiska kunskaper. Helt kostnadsfritt! Skulle du inte godkännas på den teoretiska eller praktiska delen erbjuder vi dig självklart nya försök helt gratis. Ta ett steg närmare en framtid som truckförare. Boka din truckutbildning i Karlstad idag!

Truckutbildning för privatpersoner och företag

Letar du efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Karlstad är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler. Vi kommer även ut till er om det önskas, oavsett var i Sverige ni befinner er. 

Vilka typer av truckkort finns det?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Karlstad

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Karlstad. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde. Bor du i Karlstad blir ditt närmaste alternativ Skövde.

Med bil via väg 26 tar det ca. 2 timmar och 10 minuter
Med kollektivtrafik via Tågab och SJ Regionaltåg tar det ca. 2 timme och 12 minuter.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

OBS! I kassan kommer ordinarie pris att framgå. Efter du lagt din bokning, hör av dig till oss direkt om att du bor i Karlstad, så lägger vi in rabatten! 

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar det att ta truckkort?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Såhär går vår truckutbildning till:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg

Vi erbjuder truckutbildning på helg för dig som inte har möjlighet att delta på vardagar. På Truckexperten genomförs utbildningen i små grupper och vi ser alltid till att det går så snabbt som smidigt som möjligt. 

Teoriprov på distans

På grund av säkerhetsskäl sker truckutbildningen även delvis på distans, där du får göra teoriprovet digitalt hemifrån. Är du bosatt i Karlstad behöver du alltså bara resa ut till Skövde under ett tillfälle. Resten sköter du tryggt och bekvämt på distans.

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Karlstad idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Karlstad

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.