Truckkort Jönköping - Gå din truckutbildning i Jönköping

Truckkort Jönköping

Ta truckkort hos oss i Jönköping

 

Vi finns på Kabelvägen 6 i Jönköping. Här håller vi  vår truckutbildning i Jönköping varje vecka. Vi utbildar privatpersoner och företagskunder i våra moderna lokaler med körgaranti. 

Vår truckutbildning i Jönköping ger dig behörighet att köra trucktyp A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 och D1 alltså får du behörighet att köra de vanligaste trucktyperna som efterfrågas av lager och arbetsgivare för truckförare idag. Vår truckutbildning i Jönköping är öppen för alla. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att ta truckkort i Jönköping. Hos oss utbildar vi enligt TLP10 på truckutbildning i Jönköping.

Ta truckkort i Jönköping med körgaranti och slipp väntetid. Hos oss har du tillgång till många truckar och slipper vänta på din tur att köra, exakt som det ska vara! Ta truckkort i Jönköping med högsta fokus på säkerhet! Vårt mål är att du ska vara säkerhetsmedveten och förberedd inför arbetet som truckförare. 

Går du truckutbildning i Jönköping hos oss får du komma tillbaka och uppdatera dina kunskaper kostnadsfritt. Helt i linje med vårt fokus att du ska känna dig trygg när du börjar arbeta som truckförare. På vår truckutbildning i Jönköping är du hos oss dag 1 och tränar truckkörning och gör övningar. Dag 2 görs teoridelen hemifrån online. 

Just nu kan du ta truckkort A+B & D1 i Jönköping för endast 1999:-

Du kan delbetala din truckutbildning hos oss med Klarna! Välj att betala senare eller att del upp din betalning från 120 kr/mån med Klarna. 

Adress: Kabelvägen 6, 553 02 Jönköping

Behörighet: A1-4, B1-6 & D1

Körgaranti: Blir du underkänd på någon del av kursen, teori eller körning, får du göra om den utan extra kostnad tills du blir godkänd!

Se vår utbildningskalender för nästa utbildningstillfälle och anmäl dig direkt på hemsidan!

Truckutbildning i Jönköping

Vår truckutbildning i Jönköping riktar sig till er som använder truck i ert arbete. Våra kurser utförs i Jönköping och ger grundläggande kunskaper och färdigheter. I utbildningen ingår även moment som säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken.

Syftet med utbildningen är att minska risken för personskador samtidigt som effektiviteten ökar och därmed minskar kostnaderna. Ta truckkort i Jönköping med fokus på att bli säkerhetsmedveten truckförare. 

Truckexpertens truckutbildning i Jönköping har som mål att utbilda er till truckförare som är goda ambassadörer för oss när ni kommer ut till er arbetsplats och arbetar. Kursen inriktar sig på att ni ska få goda säkerhetskunskaper och bli resurseffektiva truckförare. Vi utbildar i autentiska utbildningslokaler med moderna truckar. Helt i linje med vårt fokus att ni ska känna er trygga när ni börjar arbeta som truckförare. 

Efter du har tagit truckkort i Jönköping ökar möjligheterna för dig att få jobb som truckförare. Arbetsgivare kräver att du innehar truckkort för att kunna bevilja dig tillstånd att använda deras truckar i arbetet. Tar du truckkort i Jönköping hjälper vi dig med jobbsökande efter avslutad utbildning.

Vi har körgaranti vilket innebär att du får komma tillbaka kostnadsfritt och praktisera ytterligare om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt. Blir du underkänd på någon del av kursen, teori eller körning, får du göra om den utan extra kostnad tills du blir godkänd! 

Hos oss kan du utbilda dig på flera olika språk. Vi utbildar på arabiska, engelska, armeniska, tigriniska, serbiska, kroatiska och bosniska. 

Ingen tidigare erfarenhet krävs för att ta truckkort i Jönköping hos oss. 

Truckutbildning Jönköping

  • Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

  • Anmälan till en utbildning är bindande. Avviker man från en bokad kurs utan giltigt skäl debiteras hela avgiften.

  • Behöver du ditt truckkort snabbt? Hos oss kan du få ditt truckkort i handen på dagen du blir godkänd. 

  • Körgaranti: Blir du underkänd på någon del av kursen, teori eller praktik, får du göra om den utan extra kostnad tills du blir godkänd.

  • Vår truckutbildning i Jönköping riktar sig mot privatpersoner & företag. För företag håller vi kurser i våra lokaler eller hos er helt enligt era önskemål.

  • Som utbildning truckförare har du stora möjligheter till jobb i Jönköping. Det finns många industrier och logistikföretag som anställer truckförare därav är chanserna till jobb goda med ett truckkort i Jönköping från Truckexperten!

Truckutbildning Jönköping – Övrig information

Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10, som delar in truckar i följande kategorier:

  • A-truckar är låglyftande truckar och ledstaplare.
  • B-truckar är höglyftande truckar, till exempel motvikts- och skjutstativtruckar.
  • C-truckar är olika former av stora truckar, till exempel containertruckar och timmertruckar.
  • D-truckar är drag-, flak- och terminaltruckar.

I TLP10 anges kunskaps- och färdighetsmål som en truckförare ska uppfylla för att få ett truckkort.

Ta truckkort i Jönköping med körgaranti! 

"Bra och väldigt pedagogisk instruktör, mycket körtid på olika sorters truckar. Prisvärt! Rekommenderas starkt!"
truckutbildning
Erik
Kundomdöme
"Trevlig instruktör, fräsch lokal och bra upplägg! Tack för en bra utbildning! Rekommenderas!"
truckutbildning
Johanna
Kundomdöme