Truckkort Hyltebruk

Letar du efter truckutbildning i Hyltebruk?

Letar du efter en prisvärd truckutbildning i Hyltebruk?  Då har Truckexperten har precis det du är ute efter. Arbetsmarknaden har hög efterfrågan av välutbildade truckförare idag. En bra truckutbildning och ett truckkort ger dig större möjligheter och underlättar när du söker jobb. Hos oss får du din truckutbildning i Hyltebruk med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla, privatpersoner såväl som företagskunder, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Priser för en truckutbildning i Hyltebruk

Hos oss får du din truckutbildning både billigt och snabbt. Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj.  Passa på! Våra låga priser gäller både för privatpersoner och företag.

Truckkort med behörighet A+B+D1: 
Kampanjpris: 2499 kr (ordinarie 2799 kr

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Vi på Truckexperten tycker att alla ska ha rätt till att gå en truckutbildning. Därför vill göra vår truckutbildning tillgänglig för alla genom att erbjuda möjligheten att delbetala ditt truckkort genom Klarna.

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning i Hyltebruk för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Truckutbildning i Hyltebruk med körgaranti

Att vi har truckutbildning i Hyltebruk med körgaranti innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning. Du får möjlighet att praktisera mer och uppdatera dina kunskaper helt kostnadsfritt. Blir du underkänd på den teoretiska eller praktiska delen, erbjuder vi dig självklart nya försök utan extra kostnad. Gå din truckutbildning i Hyltebruk och ta ett steg närmare en framtid som truckförare!

Truckutbildning för företag och privatpersoner

Söker din verksamhet efter en truckutbildning för företag? På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda privatpersoner, såväl som företag och personal. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dig som ska gå truckutbildningen.  
Vi utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler eller ute hos er i hela Sverige, oavsett var ni befinner er.

Vilket truckkort ska jag ta?

Vår truckutbildning ger dig behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

Trucktyp A+B är de vanligaste trucktyperna. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Hyltebruk

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Hyltebruk. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Växjö och Skövde. Bor du i Hyltebruk blir ditt närmaste alternativ Växjö.

Med bil via väg 24 tar det ca. 1 timme och 40 minuter. 
Med kollektivtrafik tar det ca. 3 timmar.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar truckutbildningen?

Går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort i handen på dagen du blir godkänd. Så går vår truckutbildning till:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med digital teori hemifrån

Vi har regelbundna truckutbildningar både på vardagar och helger.  Ta din truckutbildning snabbt och smidigt, i små grupper och delvis på distans. Teorin är helt digital och görs online hemifrån. Tryggt och säkert för alla parter!

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Hyltebruk idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften.

Ta ditt truckkort i Hyltebruk

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i JönköpingNässjöNorrköpingVäxjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.