Truckkort Grästorp

Letar du efter truckutbildning i Grästorp?

Truckutbildning i Grästorp för dig som vill ha ditt truckkort snabbt och billigt! Hos oss på Truckexperten får du en högkvalitativ truckutbildning till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Efterfrågan av välutbildade truckförare är hög på arbetsmarknaden idag. Därför kan en bra truckutbildning och ett truckkort ge dig större möjligheter, och dessutom göra det enklare att hitta ett jobb. Hos oss får du din truckutbildning i Grästorp med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1 och vår truckutbildning är öppen för alla. Ingen tidigare erfarenhet efterfrågas. Vi har bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Våra utbildningar utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad är priset för en truckutbildning i Grästorp?

Vi på Truckexperten vill att alla ska ha möjlighet att ta truckkort, och erbjuder därför en mycket prisvärd truckutbildning som inte kostar mer än vad den borde. Vi ser till att du får ditt truckkort både billigt och snabbt. Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B: 
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr

Truckkort med behörighet A+B+D1:
Kampanjpris: 2499 kr (o
rdinarie 2799 kr)

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Visste du att du kan delbetala din truckutbildning med Klarna hos oss? Genom att erbjuda delbetalning öppnar vi nya dörrar för dig som inte annars hade kunnat delta. 

Hos oss på Truckexperten kan du få din Truckutbildning i Grästorp för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Truckutbildning i Grästorp med körgaranti

Truckexperten erbjuder truckutbildning i Grästorp med körgaranti, vilket innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning för att öva. Detta gäller både praktiskt och teoretiskt och är självklart helt kostnadsfritt. Skulle du inte godkännas på en eller båda delarna erbjuder vi dig självklart nya försök helt gratis. Ta ett steg närmare en framtid som truckförare. Boka din truckutbildning i Grästorp idag!

Truckutbildning för privatpersoner och företag

Letar du efter en truckutbildning för företag? Vår truckutbildning i Grästorp är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. På Truckexperten har vi lång erfarenhet av att utbilda alla sortens kunder och utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler. Vi kommer även ut till er om det önskas, oavsett var i Sverige ni befinner er. 

Vilka typer av truckkort finns det?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Grästorp

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Växjö. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde. Bor du i Grästorp blir ditt närmaste alternativ Skövde.

Med bil via väg 47, E20 och väg 49 tar det ca. 1 timme.
Med kollektivtrafik via Västtågen och SJ Regionaltåg tar det ca.1 timme och 18 minuter.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar det att ta truckkort?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Vår ambition är att erbjuda en billig truckutbildning som är snabb och effektiv. Såhär går vår truckutbildning till:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med digital teori hemifrån

Vi erbjuder även truckutbildning på helg för dig som inte har möjlighet att delta på vardagar. På Truckexperten lägger vi stor vikt vid säkerhet, och därför genomförs utbildningen i små grupper och delvis på distans. På grund av säkerhetsskäl  får du göra truckteorin digitalt online. Är du bosatt i Grästorp behöver du alltså bara resa ut till Skövde under ett tillfälle. Resten sköter du tryggt och bekvämt hemifrån.

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Grästorp idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Grästorp

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.