Truckkort Gnosjö

Letar du efter truckutbildning i Gnosjö?

Är du ute efter en bra truckutbildning i Gnosjö? Hos oss på Truckexperten får du ditt truckkort både snabbt och billigt. Kanske har du själv lagt märke till att det är hög efterfrågan av truckförare på arbetsmarknaden idag. Därför kan en bra truckutbildning och ett truckkort i handen ge dig stora fördelar när du söker jobb! Hos oss får du din truckutbildning i Gnosjö med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vi har bred kompetens och utbildar privatpersoner såväl som företagskunder. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad kostar en truckutbildning i Gnosjö?

Vi på Truckexperten ser till att du får en högkvalitativ truckutbildning till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. 

Just nu kan du även få ditt truckkort ännu billigare genom vår kampanj. Passa på! Självklart gäller våra låga priser både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B+D1:
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr)

Delbetala ditt truckkort med Klarna

Vår ambition är att erbjuda en bra truckutbildning som är tillgänglig för alla. Därför har vi gjort det möjligt att delbetala din truckutbildning genom Klarna.

Hos oss på Truckexperten kan du få din truckutbildning i Gnosjö för så lite som 120 kr/månad.

Klarnabild

Truckutbildning med körgaranti

Vi har en så kallad körgaranti på våra truckutbildningar. Körgarantin innebär att du får komma tillbaka till oss och öva dina färdigheter efter avslutad utbildning, både praktiskt och teoretiskt. Vi erbjuder även nya försök om du inte skulle godkännas, helt utan extra kostnad.

Gå din truckutbildning i Gnosjö och ta ett steg närmare din nya karriär!

Truckutbildning i Gnosjö för företag och privatpersoner

Letar er verksamhet efter en truckutbildning för företag? Har ni anställt ny personal eller behöver fräscha upp kunskaperna är ni självklart välkomna till oss. Vår truckutbildning i  Gnosjö är öppen för alla, privatpersoner såväl som företag och personal. Vi lång erfarenhet av att utföra företagsanpassade truckutbildningar och utbilda alla sorters kunder. Ni väljer själv om utbildningen ska genomföras i våra lokaler, eller om vi kommer till er. Detta erbjudande gäller över hela Sverige!

Vilket truckkort man till vad?

På Truckexperten kan du få truckutbildning med behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

De vanligaste trucktyperna är A+B. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Gnosjö

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Gnosjö. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Växjö och Skövde. Bor du i Gnosjö blir ditt närmaste alternativ Jönköping.

Med bil via E4 tar det ca. 1 timme.
Med kollektivtrafik tar det ca. 1 timme och 30 minuter.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur snabbt kan jag få mitt truckkort?

När du går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort på dagen du blir godkänd. Vår truckutbildning går till såhär:

Dag 1: Du genomför den praktiska delen med truckkörning och övningar.

Dag 2: Du gör teorin på distans, online hemifrån. 

Du behöver alltså bara befinna dig fysiskt på plats under den första dagen, förutsatt att den praktiska delen godkänns på första försöket. Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med teori på distans

Vi erbjuder även truckutbildning på helgen för dig som har begränsad tid under vardagarna. Hos oss på Truckexperten lägger vi stort fokus på att allt ska gå säkert och smidigt, och därför genomförs utbildningen i små grupper och delvis på distans. Med största möjliga säkerhet i åtanke får du utföra den teoretiska delen digitalt, tryggt och säkert i ditt hem.

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Gnosjö idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften. 

 

Ta ditt truckkort i Gnosjö

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i JönköpingNässjöNorrköpingVäxjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.