Truckkort Gislaved

Letar du efter truckutbildning i Gislaved?

Är du ute efter en riktigt bra truckutbildning i Gislaved står Truckexperten redo att hjälpa dig! Det är hög efterfrågan av välutbildade truckförare på arbetsmarknaden idag. Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen har du goda förutsättningar för att få jobb inom branschen. Tack vare vårt breda kontaktnät bidrar vi även med stöd i ditt arbetssökande efter avslutad utbildning! Hos oss får du din truckutbildning i Vimmerby med körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla, privatpersoner såväl som företagskunder, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Utbildningarna utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Nyhet! Nu erbjuder vi hjullastarutbildning C2 på våra orter! 

Vad kostar en truckutbildning hos Truckexperten?

Hos oss får du ditt truckkort både billigt och snabbt.  Vårt mål är att alla som vill gå en truckutbildning ska ha möjlighet att göra det. Just nu kan du även få din truckutbildning ännu billigare genom vår kampanj.  Passa på! Våra låga priser gäller både för privatperson och företag.

Truckkort med behörighet A+B+D1:
Kampanjpris: 1999 kr (ordinarie 2799 kr)

Delbetala din truckutbildning med Klarna

Vi på Truckexperten vill göra vår truckutbildning tillgänglig för alla. Därför har vi gjort det möjligt för dig att delbetala din truckutbildning i Gislaved genom Klarna. Hos oss kan du få din Truckutbildning för så lite som 120 kr/månad.  

Klarnabild

Truckutbildning i Gislaved med körgaranti - vad innebär det?

Att vi har truckutbildning med körgaranti innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning. Vi ger dig en värdefull möjlighet att praktisera mer och uppdatera dina kunskaper i efterhand – helt kostnadsfritt! Skulle du underkännas på teorin eller uppkörning erbjuder vi dig självklart nya försök, även det utan extra kostnad.  Det som får Truckexperten att stå ut från mängden är vår flexibilitet och öppenhet. Vi ger aldrig tomma löften och står för det vi lovar. Gå din truckutbildning i Gislaved och ta ett steg närmare en framtid som truckförare!

Truckutbildning för företag och privatpersoner

Är du ute efter en Truckutbildning för företag? Inga problem!  På Truckexperten är vi flexibla och har lång erfarenhet av att utbilda privatpersoner såväl som företag och personal. Vi utför företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler eller ute hos er i hela Sverige, oavsett var ni befinner er. Utöver svenska kan vi även utföra utbildningen på engelska och arabiska.

Vilket truckkort ska jag ta?

Vår truckutbildning ger dig behörighet att köra trucktyp:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, och D1.

På vår truckutbildning i Skövde erbjuds även utbildning för trucktyp B5 + B6. 

Trucktyp A+B är de vanligaste trucktyperna. Med truckkort och behörighet till A och B truckar har du goda chanser till arbete.

  • A-truck =  låglyftande truck och ledstaplare.
  • B-truck = höglyftande truck, t.ex. motvikts- och skjutstativtruck.
  • C-truck = stor truck t.ex. containertruck och timmertruck.
  • D-truck = drag-, flak- och terminaltruck.
Gå din truckutbildning hos Truckexperten och få ditt truckkort på två dagar!

Truckutbildning i Gislaved

Vi har flera truckutbildningar för dig som vill ta truckkort i Gislaved. Truckexperten erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Växjö och Skövde. Bor du i Gislaved blir ditt närmaste alternativ Jönköping.

Med bil via väg 26 tar det ca. 1 timme och 6 minuter.
Med kollektivtrafik tar det ca. 1 timme och 30 minuter.

Utbildningskalender

Här hittar du en översikt över alla våra planerade truckutbildningar, samt information om truckutbildningens datum, plats, tid och pris.

Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen är det lätt att få jobb som truckförare.

Hur lång tid tar truckutbildningen?

Går du din truckutbildning hos oss på Truckexperten har du ditt truckkort i handen på dagen du blir godkänd. Vilket betyder att du kan ha ditt truckkort redan efter tre dagar! Så går vår truckutbildning i Gislaved till:

Dag 1: Den praktiska delen med truckkörning och övningar genomförs.

Dag 2: Du gör teorin digitalt online hemifrån. 

Vi skickar ditt truckkort till dig på dagen du blir godkänd!

Truckutbildning på helg med digital teori hemifrån

Är du upptagen på veckodagarna och vill ta din truckutbildning på helg? Vi har regelbundna kurser både på vardagar och helger. På Truckexperten lägger vi stort fokus på att utbildningen utförs på ett snabbt & effektivt sätt som även är bekvämt och tryggt för dig som deltar. 

Våra utbildningar utförs i små grupper och delvis på distans. Teorin är helt digital och görs online hemifrån. Tryggt och säkert för alla parter! Bor du i Gislaved behöver du alltså bara åka ut till Jönköping under ett tillfälle. 

Ett truckkort är en investering för livet.
Hitta närmaste truckutbildning i Gislaved idag!

Gå truckutbildning i Värnamo. Få ditt truckkort billigt och snabbt.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du ett meddelande om det innan utbildningstillfället.

Anmälan till en utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar (måndag-fredag) före kursens start debiteras hela avgiften.

Ta ditt truckkort i Gislaved

Har du frågor eller funderingar kring truckkort eller vår truckutbildning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Telefon: 076 138 46 75
E-post: info@truckexperten.se

 Välkommen till vår truckutbildning i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Växjö och Skövde!

Du kan även hitta Truckutbildnings kurser på utbildning.se.